Business Trade Center Heerlen-Aachen
 
 

Business Trade Center Heerlen-Aachen

Nieuws


Naamswijziging
De naam Fundavloer verdwijnt en wordt gewijzigd in Business Trade Center Heerlen-Aachen B.V.
Vanaf 1 oktober 2016 zult u de factuur en alle correspondentie van Business Trade Center Heerlen-Aachen B.V. ontvangen. Voor u zal deze naamswijziging geen consequenties hebben.
Oktober 2016

 

Nieuw entree systeem
In de komende maand zullen wij de toegang tot het gebouw veranderen. Hierdoor is het niet langer mogelijk om het gebouw zonder sleutel, druppel of pasje te betreden. Wij hopen hiermee de veiligheid in het pand te kunnen verhogen. Het betreden van het gebouw wordt alleen mogelijk door het gebruik van een druppel of indien u zelf de deur opent voor uw bezoek.

Binnenkort ontvangt u een uitnodiging van Daisy voor een nadere uitleg.
Oktober 2016

 

Flexplekken
Vanaf 1 september jl. is het mogelijk om voor een vast all-in tarief van € 175,-- excl. BTW per maand binnen kantoortijden gebruik te maken van een werkplek in ruimte 0.3a gelegen op de begane grond.
Oktober 2016

 

Vliegenoverlast
Wij hebben jaarlijks met name op de hogere etages last van vliegen. Dit wordt nu nog verholpen met bestrijdingsmiddelen. Wij zullen op korte termijn overgaan tot het plaatsen van bijenbekken in de voegen.
Oktober 2016

 

Zonwering
Ondanks de top koeling in ons gebouw kan de temperatuur - met name aan de kopse kant van het gebouw – flink oplopen. Binnen 4-6 weken zullen screens worden geplaatst.
Oktober 2016

 

SEPA-incasso
In het kader van efficiency kunnen wij onze huurders de optie bieden om via SEPA incasso de maandelijkse huurfactuur te voldoen. Wij zullen u hiervoor nog apart benaderen.
Oktober 2016