Business Trade Center Heerlen-Aachen
 
 

Business Trade Center Heerlen-Aachen

Huurders

Als u wilt dat het echt gebeurt!

F-Fort levert transitie management vanuit inkoop en facilitair management. Onze strategische pijlers zijn: innovatie, co-creatie en duurzaamheid. Deze strategie is vertaald in een eigentijds product- en dienst aanbod. We werken branche-onafhankelijk en voor grote organisaties, zowel aan opdrachtgeverszijde als aan leverancierszijde. Onze mensen zijn resultaatgeorienteerd, pragmatisch en inspirerend. F-Fort haar USP is haar implementatievermogen dat zorg draagt voor concrete en duurzame verbeteringen van resultaten. We zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

Telnr: +31 (0) 616492836
Telnr: +31 (0) 612968257
Telnr: +31 (0) 639141214

E-mail: info@f-fort.nl
www.f-fort.nl

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw Rug naar de lift, ga schuin rechtdoor. U vindt ons op kamer 2.10.AcumentTM Global Technologies, BV, een belangrijke leverancier van mechanische bevestigings technologie, is de uitvinder van het beroemde TORX® en TORXPlus® Drive System.

In de loop van de laatste 40 jaar, één van de grootste en meest succesvolle programma voor het verlenen van vergunningen gevestigd binnen de internationale bevestigings industrie.

Telnr: +31 (0)45 544 1760
Fax: +31 (0)45 544 5902
E-mail: licensing@acument.com
www.acument.com/licensing

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga links de hoek om.In dienst van uw gezondheid - Bestprovita biedt geselecteerde producten voor uw gezondheid. Juist bij het wat ouder worden wordt het steeds belangrijker om uw lichaam doelgericht te ondersteunen. Onze voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door een optimale en hoge concentratie werkzame stoffen. Ze helpen bij leeftijd gerelateerde klachten en helpen u bij reeds bestaande gezondheidsproblemen.

De beste grondstoffen - Voor onze voedingssupplementen gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, waarvan de kwaliteit continu aan strikte controles wordt onderworpen.

E-mal: info@bestprovita.com
www.bestprovita.com

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de rechterkant.
By Nature & Business Services is a commodities research, consulting, financial advisory, and commodities management firm providing independent research, analysis, and advisory services related to commodities markets, corporate and project finance, and the financial management of exposure to commodities oriented investments.

www.naturprodukte.nl

Directions:
Ga één verdieping naar beneden. Met uw rug naar het trappenhuis, neem de deur links en loop over de parkeerplaats naar de deur tegenover u.
Met zo’n 120.000 mensen in 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten.

In 2011 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 9,7 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore®.

Meer informatie via www.capgemini.com

Rightshore® is een handelsmerk van Capgemini

Telnr: +31 (0)88 544 5040
E-mail: info.nl@capgemini.com
www.nl.capgemini.com

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
 

E-mail: info@cofaro.de
www.cofaro.de

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de rechterkant.
Al bijna een kwart eeuw is COMEX gespecialiseerd in producten voor duurzame digitale opslag en distributie van digitale data. Begonnen met optische systemen voor archivering en datadistributie is onze focus nu gericht op snelle en uiterst betrouwbare storage systemen voor back-up en langdurige archivering van digitale gegevens. Met de archief- en storagesystemen van FAST LTA bieden wij revolutionaire next-generation oplossingen als opvolgers voor tape libraries en optische archief- jukeboxen.

Door onze toegang tot nagenoeg alle voormalige optische opslagsystemen en gebaseerd op onze langjarige ervaring migreren wij ook betrouwbaar gegevens van oude technologieën naar nieuwe opslagsystemen – ook on-site.

Voor de productie van cd's, dvd's en bd's (blu-ray discs) leveren wij Quickburn duplicatiesystemen en publishing systemen van Epson, Primera en Rimage. Voor alle systemen biedt COMEX ook service en onderhoud aan, evenals natuurlijk toebehoren en supplies zoals bijv. optische media van Xlayer.

Telnr: +31 (0)43-3088400
E-mail: info@comex.eu
www.comex.eu

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
Hudig & Veder Forwarding BV met hoofdkantoor te Rotterdam/Rhoon, is een logistieke dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in de wereldwijde beurzen en tentoonstellingssector en voorziet in het goederenvervoer en bijbehorende dienstverleningen via LAND, ZEE en LUCHT naar internationale vakbeurzen, tentoonstellingen, congressen, symposia en productpresentaties.

Telnr: +31 (0)88 544 5090
www.hudigveder.nl

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
Keizer Van Doorne voegt met passie waarde toe aan uw vermogen. Dit doen wij door sterke analyses te maken over de sector, waarin onze obligatiefondsen actief zijn.

Onze passie wordt gecombineerd met een unieke focus op het leveren van sterke, consistente prestaties en een mogelijkheid om verschillende vastgoedsegmenten, regio’s en beleggingsstrategieën te overzien en hierdoor een optimaal renderende samenstelling te vinden voor onze obligatiefondsen.

Keizer Van Doorne brengt de vraag van haar obligatiehouders en de te behalen kansen op diverse markten, middels een duurzame manier samen. Onze obligatiefondsen ontgrendelen kansen en minimaliseren risico’s. Om deze reden kiezen veel obligatiehouders Keizer Van Doorne als partner voor een langdurige relatie.

Telnr: +31 (0)75 75 72 650
Fax: +31 (0)75 75 72 659
E-mail: info@keizervandoorne.nl
www.keizervandoorne.nl

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de linkerkant (Flex kantoor).
Al ruim 25 jaar organiseert M-Event unieke business events, incentives, team buildings en avond programma’s. Dit alles op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.

Met zorg, precisie en creativiteit zetten wij ideeën om in acties. Al onze programma’s bevatten culturele, culinaire, ludieke en/of sportieve hoogtepunten.

Telnr: +49 (0)241 531 08070
E-mail: info@m-event.eu
www.m-event.eu

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de rechterkant.
Ocean Interiors BV is een Nederlandse dochteronderneming van Grant Westfield Limited, een gerenommeerd Schots bedrijf en marktleidend fabrikant van waterdichte decoratieve wand- plafond- en vloersystemen.

Vanuit de standplaats Heerlen-Aken bewerkt Ocean Interiors BV de Nederlandse markt. Tot onze klantenkring behoren bouwmarkten, bouwondernemingen, installatiebedrijven en de detailhandel.

Telnr: +31 (0)88 544 5060
Fax: +31(0)88 544 5061
www.oceaninteriors.nl

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
Orange Dental is hoofdimporteur en totaalleverancier van topmerken in de tandheelkundige markt. Binnen onze organisatie wordt al meer dan 10 jaar met veel toewijding, kennis en kunde gewerkt aan innovaties binnen de medische en tandheelkundige branche. Mede dankzij onze academische kennis en jarenlange ervaring zijn wij een goede partner voor menig medici in Nederland en België.

Equinox Medical, de naamgever van Orange, is al jarenlang een betrouwbare partner en leverancier van medische en tandheelkundige apparatuur en verbruiksmaterialen. Met de kracht van onze nieuwe naam willen wij fris, dynamisch en stimulerend naar onze klanten toetreden. Oranje zal vanaf heden centraal staan in de medische en tandheelkundige branche.

Telnr: +31 (0)88 544 5035

E-mail: smeets@orangedent.nl
www.orangedent.nl

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de rechterkant.
Plasma Power produceert gas en brandstoffen op basis van organische grondstoffen middels de unieke Plasma Power Energie-converter.

Met behulp van deze Plasma Power Energie-converter kan elke denkbare vaste organische stof worden omgezet in gas- en brandstoffen.

Telnr: +31 (0)88 544 5085
E-mail: info@plasmapower.eu
www.plasmapower.eu

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
Met meer dan honderd medewerkers biedt Provide een breed spectrum aan ICT-oplossingen en diensten. Wij zijn uw partner in het leveren van cloud computing diensten en managed services. Een andere expertise is de ontwikkeling van mobiele applicaties voor de zakelijke markt. Verder kunt u ook bij Provide terecht voor verschillende advies- en outsourcingsdiensten.

De Provide groep van bedrijven is een sterke combinatie van ICT-bedrijven bestaande uit Provide Consulting , Provide Tailored Software en Provide Managed Services

Telnr: +31 (0)30 6669600
E-mail: info@provide.nl
www.provide.nl

Directions:
Ga naar de tweede verdieping. Met uw rug naar de lift, ga schuin rechtdoor.
VeriPay maakt het voor iedereen met een email account mogelijk om geld te versturen en te ontvangen.

Veripay voorziet bedrijven en personen van een snelle, eenvoudige en veilige manier om geld online te transporteren.

Vertrouwd door verkopers en consumenten spannen onze financiele services over meer dan 180 landen en een breed scala aan industriën en bedrijven.

Telnr: +31 (0)43 302 0330
Fax: +31 (0)45 711 6322
www.veripay.nl

Directions:
Bij binnenkomst via de hoofdingang, loop langs de receptie in de gang achteraan aan de rechterkant.
PeachGroup verbetert de service- en onderhoudsprocessen van organisaties door kansen die innovatiecycli bieden optimaal te benutten. Met een agile aanpak verbinden wij mens en proces met machine en software.
Bij PeachGroup kunt u terecht voor het gehele traject. Wij analyseren en optimaliseren de bedrijfsprocessen, implementeren SAP-software en ontwikkelen eigen IoT-oplossingen. Ons doel? Organisaties toekomstbestendig maken.

Telnr: +31 (0) 45 528 1618
M: +31 (0) 6 557 411 76 www.peachgroup.nl

Directions:
U vindt ons in ruimte 0.3.
Vanaf de start in 1999 houdt MediaTrend Publicaties B.V.zich al intensief bezig met de ontwikkeling en exploitatie van Jobsonline. Een bekende en zeer uitgebreide vacature site in Nederland, België en Duitsland. Met eveneens per doelgroep speciale vacaturesites, bijvoorbeeld in de techniek, en zo nog eens vele duizenden vacatures per branche.

Onze vacature website is voorzien van veel zoekmogelijkheden, een e-mailservice waarbij werkzoekenden geschikte jobs per email ontvangen en de mogelijkheid om CV’s te plaatsen. Uniek is onze AdWords Vacature, welke wij samen met Google hebben ontwikkeld.

Alle ingrediënten die zorgen voor de gewenste match tussen werkgevers en werknemers. Jobsonline, één van de allereerste jobsites in Europa.

Directions:
Wij zitten op de eerste etage. Als je uit de lift komt, de gang inlopen en dan de 1e deur rechts.
Why
In alles wat wij doen geloven wij in de invloed die je zelf kunt uitoefenen om het maximale uit je leven te halen. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven er ook in dat ieder mens beschikt over hulpbronnen die nodig zijn om dat te bereiken wat je wilt. Het is onze missie om mensen te ondersteunen in het bereiken van hun doel.

How
Het leven bestaat uit het maken van keuzes die gebaseerd zijn op onze ervaringen. Het maken van deze keuzes gaat vaak onbewust. We staan er dan niet eens meer bij stil, het is een patroon geworden en keuzes verdwijnen. Door mensen bewust te maken van hun gekozen strategieën en ingesleten patronen, ontstaan er nieuwe keuzes. “groei is leren zien hoe je iets gedaan hebt en een ander pad te kiezen”.

What
Wij begeleiden mensen 1 op 1, teams en organisaties in hun ontwikkeling van A naar B. In deze begeleiding staat steeds “de verbinding” centraal. De verbinding naar jezelf toe en de verbinding naar je omgeving. “Nexus” is een Latijns woord dat verbinding betekent.

Tel. nr: 06-23651775
Nexuscoaching.nl

Directions:
Wij zitten op de 3e verdieping kamer 4.